25 Şubat 2010 Perşembe

UNIREA 1-3 LIVERPOOL MAÇ SONU (EL)













Rahat yendik, rahat turu geçtik ama, beni biraz daha sıkıntıya sokan bir bir maç oldu. Masch’in attığı gole kadar bir karmaşadır gidiyordu sahada, Liverpool bir türlü kontrol altına alamadı bu bölümde maçı..

Golden sonra daha rahat oynadık fakat yine de göze batan bir oyuncumuz olmadı bu bölümde de.. Yediğimiz gol duran top golüydü ve alan savunmasına nasıl korner atılırın güzel bir örneği gibiydi. Alan savunmasında takımımız 3 set halinde duruyor her zaman en içten dışa doğru yapılan orta 2 setin arasına gelince uzun boylu birinin kafayla tamamlaması zor olmadı hiç. Babel ve Gerrard’ın gol atması aylar sonra onlardan gol görebildiğimiz için çok güzeldi :)

Adamım Pacheco oynayamadı, son değişiklik hakkını Rafa Aurelio’dan yana kullandı, adam kontrat imzalamamış henüz gitçek mi kalacak mı belli değil sen ona süre veriyorsun pırıl pırıl Pacheco bakıyor öyle olmuyor Rafa bey demek geliyor içimden :)

Ben Kelly’ye iyiden iyiye güvenmeye başladım, uzun boylu, ağır değil sürekli hücuma çıkmaya çalışıyor. Olacak bu çocuk..

En son bizim ceylan Ngog’a değinmek istiyorum, adama Unirea bile fazla geldi :) Bence yapılacak en doğru hamle Eccleston mu (kirada ama dönecek yakında) olur, Dalla Vale mi olur, Saric mi olur bilmem bir an önce bu çocuklardan birini kullanmak lazım ..

UNIREA: Giedrius Arlauskis, George Galamaz (Ersin Mehmedovic, 27),Bruno Fernandes, Valeriu Bordeanu, Vasile Maftei, Ion Sorin Paraschiv (Ricardo Vilana Gomes, 56), Razvan Paduretu, Sorin Frunza, Iulian Apostol, Marius Bilasco, Marius Onofras (Antonio Sanches Semedo, 62)

GOL: Fernandes 19


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Daniel Agger, Emiliano Insua, Jamie Carragher (Martin Kelly, 62), Martin Skrtel (Sotirios Kyrgiakos, 66), Steven Gerrard, Yossi Benayoun (Fabio Aurelio, 78), Ryan Babel, Javier Mascherano, Lucas Leiva, David N'Gog

GOLLER: Mascherano 30, Babel 40, Gerrard 57

1 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Güzel bir geceydi.
-Masch ın liverpool adına attığı 2.gol 07-08 sezonunda reading e atmıştı bir de.
-Anlamsız değişiklikler devam ediyor.Dediğin gibi pacheco orada varken.