15 Ocak 2010 Cuma

STOKE CITY – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)













Temsilcimiz J Tuncay’ın takımı ile oynuyoruz, sakatlar var, Dalglish takımın başına geç diyen eski futbolcular var, kaosun içindeyiz tam anlamıyla. Bütün bunlara rağmen kazanmamız lazım..

Stoke son 4 maçta gol atamamış Liverpool’a, Liverpool son 4 lig maçından 3’ünde gol yemedi, Stoke son 6 maçta gol yedi, Liverpool deplasmanda oynadığı son 17 maçta bir kez berabere kalmış, Stok sezon başından beri 60 kaleyi bulan şutla açık ara en az şut atan takımmış.

Bunların ışığında gol atarız, yersek biri yener diyebiliyoruz…

MAÇ: Britannia Stadium

STOKE CITY: Tuncay ve Simonsen’in oynayıp oynamaması şüpheliymiş. Başkada problemleri yok.. 10. sırada ki takım bizi yenebilir mi ?

Muhtemel 11: Simonsen, Higginbotham, Faye, Shawcross, Huth, Etherington, Delap, Whitehead, Lawrence, Sidibe, Fuller.

LIVERPOOL: Nerden başlasak, nasıl anlatsak.. bu sezon ki ilk 11’den 4 futbolcu sakat. El Zarar’ı, Riera’yı ve Kelly’yi saymıyorum bile… Hafta içi Championship takımına yenilmişiz, moraller sıfır.. Bunun yanında Reina ve Masch’ın durumu şüpheli, belki oynamayabilirlermiş ama ben tahmin etmiyorum.. O durumdayız ki yeni gelen Maxi muhtemelen oynayacak..

Muhtemel 11: Reina, Insua, Agger, Carragher, Degen (Darby), Rodriguez (Aurelio), Mascherano, Lucas, Kuyt, Aquilani, Ngog.

HAKEM: Lee Mason

10 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

artık burada beraberlik dahi alsak işler kopma noktasına gelebrilir

arikan4 dedi ki...

el zarar iyi tuttu be =)

Shareef dedi ki...

:D süper oldu

joenisatriani dedi ki...

10. sıradaki takı bizi yenebilir mi? MMMM. Zor soru. Bu soruya cevap aramak bile utanç verici.

Shareef dedi ki...

Evet, durum kötü ama bakalım, Liverpool küllerinden doğar.. Yetiş Shankly ruhu :D

oğuzhan dedi ki...

işimiz ruhlara falan kaldı. bu maç sonucu belli 0-0 :). benitez de maxiyi oynatırsa şaşırırım. takıntılı adam bu çok zor durumda kalması lazım yeni transferi hemen oynatması için. daha ne kada zor bi durum olabilir ki bundan başka. ama benitez bu oynatmazsa şaşırmam.
iyice kıl olmaya başladım beniteze, geçen yabancı bi blogda yaptığı yanlış transferleri yazıyodu, okurken sinirden kıpkırmızı oldum.az paralar da vermemiş "spaniard".

Shareef dedi ki...

Heryerde yazıyor ama nasıl yanlış transfer yaptığı, yanlış mı gerçekten satışları karşılaştırmıyorlar senelik Rafa'nın transfer bütçesi 20M dan az senede.. Birini satıyor öbürünü almak için, Sadece Torres'in ve Babel'in alındığı sene 40-50 harcamış karşılıksız.. ManU'da dahi Fergie mesela süper transferler yapar dimi, transferde ynlış yapmaz.. Değil ama öyle senede 40M harcıyo adam, kimse ona Nani nerde Anderson nerde diye sormuyor. Anderson geçenlerde ingiliz basınına demeç vermiş EPL ye uygun futbolcu değilim diye.. Rafa kötü durumda herkes vuruyor ona, beklenti büyüdü çünkü.. Mourinho bile bu sene Liverpool şampiyon olur demişti..

oğuzhan dedi ki...

fergie'ye giydirmişsin iyi yapmışsın ben de nefret ederim kendisinden. ama futbolcu seçimi konusunda benitezle asla kıyaslanmaz kendisi. fletcher gibi bi kazmadan ortaya çıkarttığı oyuncuya bak. C.Ronaldo'yu nasıl keşfetti, ne kadara sattı? John O'Shea Benitezle çalışsa kariyeri biter miydi bitmez miydi? Geçmişte de birçok örnek var uzun uzun anlatmaya gerek yok. Fergie'nin de elbet yanlış transferleri var ama artı eksiyi kıyaslarsan dengede durur. Ama Benitezin artısına eksisine bakarsan eksi hanesi ağır basar,sadece futbolcu transferi açısından.Benitez hangi adı sanı duyulmamış oyuncuyu almış da bişeyler katmış.Gençlere ne kadar güvendiği ortada.Ayala varken gidip Krygiakos u alıyor.
(Aman Allahım Fergie'yi savundum. Ah Benitez neler yaptırıyosun bana)

Shareef dedi ki...

:D Ama problem işte CR7 ye o kadar para verebilecek bir takım olmamamız, adam 17 yaşındayken verdi bide, bu sabah baktım Nani'ye 22M vermiş.. Ayala harika bir defans adamı ama henüz bu sene 18 yaşında, bir takviye yapmak lazımken oraya bizim verebildiğimiz para 2M ManU ise 10-15 ten bahsediyor. Ama bakalım bundan sonra ne yapacaklar. Rooney'e 32M vermişler, ama şimdi para yok.. onu satabilirler Fergie'ye bundan sonra bakıcaz. Berbatov'A 33M vermiş bu arada nerede berbatov.. Bizim tarihte en pahalı transferimiz Torres nerdeyse o kadar.. Yani şunu söylemeye çalışıyorum, aldığın takım oyuncuları 10M luk olursa az hata yaparsın ama 10M a 4 futbolcu alırsan hata şansın artar. Fletcher var tamam ama Hargreaves nerde, Scholes var ama anderson nerede? EPL'de bence buradan bakmak lazım..

winston barian dedi ki...

ortada konuşacak futbol vs. olmayınca varsa yoksa transfer bütçesi, kim başarılı başarısız. geçen sene 82(?) puanla şampiyonluğu kaçırdık. ve sadece 13 adamla kaçtı bu başarı. yine başka 13 adam burada 4 sene önce milanın elinden kupayı aldı. aşırı iyimserlik değil bu yaptığım elimden başka birşey gelmiyor. rafaya sallamak bugün yapılacak en kolay iş. boşverelim, maçımıza bakalım ynwa..