16 Ocak 2010 Cumartesi

STOKE CITY 1-1 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)












Futbol’da şans var mı yok mu bilmiyorum ama şans yoksa son dakikalarda herkes bize gol atarken bizimki neden direkten döner bunun bir açıklaması olması lazım, hadi yediğimiz golde o bölgede bulunan adamımızın hatası diyelim. Peki Rafa’nın hatası ne deriz bu durumda ?

Başlarken YNWA söylenmesi ayrıca çok güzeldi… Maça 2 yetersiz ama kalıplı adamla başladık, baştan sona uzun ve fizikli stoke oyuncularına karşı doğru düşünülmüş bir hareketti. Takım savaştı ve hatta iyi oynadı özellikle Lucas’ın bu kadar oynayabileceğini ben tahmin etmiyordum. Degen her zaman ki gibi yarardan uzak bir oyun ortaya koydu.. Reina’ya hakikaten yazık İspanya milli takımında Casillas gibi bir oyuncu olmasaydı keşke.. Bu arada N’gog çok zayıf sürekli itilip kakılıyor.

Berabere kaldık ama iyi mücadele ettik.. Bu takıma 2-3 transfer yapmazlarsa, Rafa değil kim gelirse gelsin, düze çıkaramaz..

STOKE CITY: Tomas Sorensen, Danny Higginbotham, Robert Huth, Ryan Shawcross, Abdoulaye Diagne-Faye (Andy Wilkinson, 26), Salif Diao, Dean Whitehead, Rory Delap (Liam Lawrence, 24),Matthew Etherington, Mamady Sidibe (Ricardo Fuller, 66), Sanli Tuncay

GOL: Huth 90


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Fabio Aurelio, Sotirios Kyrgiakos, Emiliano Insua, Jamie Carragher, Philipp Degen (Maximiliano Maxi Rodriguez, 78), Martin Skrtel, Javier Mascherano, Lucas Leiva, Dirk Kuyt, David N'Gog (Alberto Aquilani, 88)

GOL: Kyrgiakos 57

4 yorum:

winston barian dedi ki...

ibrahim abi hala geçen seneki gerrard'da kalmış, elinden geleni yapıyormuş da vs.. walla ben dayak olayından sonra mutlak yıldız olduğu bir maç göremedim. bir de ne zaman gerrard hakkında transfer spekülasyonu çıksa ( geçen senelerde chelsea'nin salıdırmalarını hatırlayın) bu çocuğun oyunu düşüyor. fazla duygusal herhalde, bir de ses tonu pek ince.
lucas'ın ilk yarıda kaleyi yokladığı şutlarda vücudunun aldığı pozisyona bakın, şut çeken bir adamın vücudu dimdik olabilir mi? insan bir eğilir sol ayağı üzerinde sıçrar, off ya! bu haliyle tansu çiller de şut çekse vücudu o pozisyonda olur. ama şu anki değil koalisyon zamanında formda olduğu dönemde.
ngog galiba hiç güçlenmeyecek, bu açıdan deggen top kaybetse de adamların içine dalıp topu oyalayabiliyor. yani bana fransıza göre daha olumlu göründü.
mücadele denilen şey stoke'un baygınlık veren taç ya da şişirmelerindeki( hatta bir ara kamera açısına giren tuncay zyqerim oynayacağımız topu der gibi bir hareket yaptı) kafa toplarına çıkış, orta sahada masch dahil ikili mücadele kazandığımız ya da presten adamları öksürttüğümüz bir pozisyon var mı?
aurelio silik oynayınca insua da etkisiz kalıyor yine de gol ve tek gol pozisyonumuzda fabio'nun ortaları müthiş.
epl'de bizden başka 3 bedelsiz (fabio,deggen,maxi) 2tane 1,5 milyonluk(kyrgiakos,ngog) 2 tane tıfıl (insua,lucas) aynı anda oynatan takım var mı?
bir de sn. altınsay! lütfen bir daha şu carra'nın milli takım tercihini örnek vermeyin. her maç her maç en az 30. sefer oldu. britanyalıların da çok iyi bildikleri gibi:"we are not english! we are scouse"

Man Of The Match dedi ki...

kyrgiakos un ilk golünü atması haricinde sevineceğimiz birşey yok

Shareef dedi ki...

Kyrgiakos'a da sevinemiyoruz ki :D

Winston barian;

Ellerine sağlık... Dediğin bu takımla bence iyi oynadılar.. Rafa'da maç sonu sadece takımın ortaya koyduğu karakterden dem vurmuş :D

Man Of The Match dedi ki...

ibrahim altınsayın klasik lafları;
-carra herşeyi boşverdi kardeşim benim işim milli takım değil liveprool dedi.
-onuah ın 100 metre birincisi oldugunu hatırlatalım.
-arshavin benim için epln nin messi si.
-walcott şimdi orayı dagıtır.
-bak şimdi lennon napacak.
-giggs epl de her sezon oynayan ve gol atan tek oyuncu.