9 Ocak 2010 Cumartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-52
















  • Maçımız ertelendi kıymetli Liverpoolseverler, hafta içi Liverpool’lu futbolcuları kar topu oynarken çekilen resimleri yayınlamıştık, o şartlar devam ettiğinden maç ertelendi. Belki de daha iyi oldu, ayın 13’de Reading ile FA cup maçı ve daha sonra Stoke City maçı var onları kazanırsak moralde düzelir.
  • Liverpool’un Chamakh ile sözleşme yapma olasılığı kuvvetlenince Wenger arsenal.com’a açıklama yapmış. Chamakh ilgilendiğimiz oyunculardan biri henüz ne onunla nede menajeriyle görüşme yapmadık ama hala yaz için alabiliriz bu oyuncuyu… (belki de atı alan üsküdar’ı geçmiştir, bastır Rafa )
  • Villa Heskey’i satmayacakmış, O’neill ondan çok memnunmuş. Bence de satmasınlar zaten yılda 10 gol atıyor ancak adam J
  • Rafa hala West Ham’dan Upson ile ilgileniyormuş ama paramız yokmuş…
  • Rafa Dossena gitti çünkü dünya kupasında İtalya adına oynamak istiyordu, bizde hem ona hem bize iyilik ederek onu verdik demiş J Türkçesi oynatmayacaktık zaten adam tenekeydi yolladık. (Voronin’i de katarak ikisi sürekli oynamak istiyordu ama bizim böyle bir opsiyonumuz yoktu da demiş)
  • Rafa Babel için, ben onu satmak istediğimi hiç söylemedim, o da kalmak istediğine dair açıklamalar yaptı, bizde satmama yönünde kararımızın gerçekliğini yapılan teklifi reddederek gösterdik demiş ve eklemiş Babel kalacak. Bildiğiniz üzere Birmingham 9M luk bir teklif yapmış ve reddedilmişti. Rafa yerine koyacak birini bulamadığından Babel’i satmayacak sanıyorum, ama 12-15 M arası fiyat bulursa sanıyorum satıp hemen Mata için Valencia’nın kapısını çalar J

4 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

chamakh transferi iyi olabilir torres sakatlıgında(Allah korusun) yerini doldurabilecek bir genç.Rafa nın hala bir defansla ilgilenmesini anlamış değilim.Heskey i yılda 5 golcük atsın diye alıyorsak ümit karan ı alalım o da 5 gol atsın en azından daha az para veririrz. :)

Shareef dedi ki...

Defansımızın boyu kısa ve Carra yaşlanıyor ve yavaşlıyor. Skrtel olmadı, bir defans elemanı ihtiyacımız olabilir gerçekten.. Heskey'i satmamaları iyi :)

flyingdupe dedi ki...

Voronin D.mOSkova ile anlaşma imzalamış bu arada.

Shareef dedi ki...

Rafa onu da verdik imzaya kaldı diyo du iş, olmayacaktı zaten.. Miami'De tatildeyken pool maç oynuyodu :) Rafa onu alcağıma Pacheco'yu alırım takıma dedi heralde