7 Ocak 2010 Perşembe

LIVERPOOL’DAN HABERLER-50

















  • Voronin’in menajeri Rus takımlarının ilgisini doğrulamış, alman kulüpler de var tabi, ama Liverpool kiraya vermeyecekmiş Voronin’i ..

  • Rafa Maxi’den sonra birkaç transfer daha yapacakmış, satılan oyuncular sebebiyle kadro daralıyor tabi.. Gelsin Darby, Ayala, Pacheco ve hatta Bruna ve Della Valle J

  • 3. kalecimiz Martin kontrat uzatma teklifini geri çevirmiş Rafa’nın, illa da Ligue1 yada 2 de oynıcam diyor heralde…

  • Babel’in menajeri, gelen Dünya kupasını değil Babel’in gelecek 10 yılını düşünüyoruz ona göre karar vericez demiş ve eklemiş, Birmingham 10M civarında bir teklif yaptı sanıyorum ve Liverpool bildiğim kadarıyla henüz reddetmedi bu teklifi.. Sözlerine devam eden arkadaş Babel aslında Liverpool’da oynar ve verecek çok şeyi var Liverpool’a diyerek yardaklanma çabaları içine de girmiş. Babel için zemin yoklayan (fotomaç klişesi bu ) 5-6 kulüp varmış.

  • Stuttgard Degen için Liverpool’a 2M luk yeni bir teklif yapmış. Bizde dün yazdığımız cömert teklifi öğrenmiş olduk J 2M

  • Torres Reina hakkında konuşmuş, Soyunma odasında Gerrard ve Carra’dan sonra en önemli elemanımız, bence en önemlisi hatta, hep mutlu güleryüzlü bir insan demiş ve devam etmiş, Ne zaman görseniz onu gülüyordur, bence dünyanın şu anda en iyi kalecisi. Beraber sohbet ederken İspanya’da her maç ona gol attığımı konuşup gülüyoruz…

  • Rafa Uruguay’da El Nacional takımında oynayan hücuma dönük orta saha oyuncusu Nicolas Lodeiro’yu 1M verip kulübe kazandıracakmış, uzun süredir takip edilen futbolcuya Barça ve Napoli’de yeşillenince, Ocak döneminde bonservisini alıp, Nacional’da kiralık olarak forma giymesine izin verecekmiş. Böylelikle oyuncu takımı için Libertadores kupasında oynayabilecekmiş.

  • Dossena Napoli’ye transfer olduğu için çok sevinçliymiş, aman Allah bozmasın diyoruz.

4 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-dossena ya yaptıgı hizmetler(ne hizmetiyse) teşekkür ederiz.bu kadar bal olmaz bir insanda ard arda hem manu ya hemde real e gol attı :)

Shareef dedi ki...

Adını anmaya değmez :D bir El Zhar kaldı senin adam 2 M ondan alsak :D

Man Of The Match dedi ki...

onun hakkında fikirlerim tamamen değişti saf çocuğun teki onu 35 yaşına kadar her yıl 2 3 maç oynamak için bekletiriz şaka bir yana bundan sonraki hedefi alt lig olmalı onun.geçen sene pacheco oynasaydı onun yerine güzel olmazmıydı ?

Shareef dedi ki...

Olurdu tabi ama çocuğun boyu şimdi 168 cm, bir omuzda tribüne yollarlardı :)