20 Ocak 2010 Çarşamba

LIVERPOOL – SPURS MAÇ ÖNCESİ (EPL)




















10 gündür hergün konuştu Redknapp Liverpool hakkında, bizim için ne kadar önemliyse bu maç, onlar içinde önemli.. İlk 3 ten sonra bizim olduğumuz 7. sıraya kadar her hafta 2-8 arası puanlar kaybediliyor. Yani kötü Liverpool ile iyi M.City yada A.Villa yada Spurs arasında bir fark yok.

Yenersek ne kadar güzel olacak işimiz geçen hafta City yenildi, Villa zaten gider.. 2 takımda sakatlar çok, ama bizimkiler daha bi güzel duruyor. J

Liverpool Anfield’ta Spurs’a 15 maçtır yenilmiyormuş, Son 8 maçta 1 defa oda Arsenal’e yenilmişiz anfield’ta..

Spurs son 6 maçta yenilmiyor, gol dahi yemiyormuş, bizim adamlar düşünülünce insan diyor bu durumda kim gol atacaktır. Son 4 deplasmanda da yenilmemişler,


YER: Anfield Road

LIVERPOOL: Tam 7 sakat oyuncumuz var, Torres, Johnson, Gerrard, Kelly, el Zarar, Benayoun, Agger.. Agger belki bugün oynayabilirmiş ama, İnşallah diyoruz, çünkü hızlı Defoe Kyrgiakos’u mahveder.. Ben şahsen Darby’nin yada Degen’in sağbek başlayacağını, Carra’nın stoper oynayacağını tahmin ediyorum.

Muhtemel 11: Reina, Darby (Degen), Carragher, Skrtel, Insua, Aurelio, Rodriguez, Mascherano, Lucas, Kuyt, Ngog.


SPURS: 6 sakatı var, bizim için güzel adamlar yok bu iyi, Woodgate, Assou-Ekotto, Hutton, Huddlestone, buna dikkat Lennon ve Cudicini yok.

Muhtemel 11: Gomes, Corluka, Bassong, M Dawson, Bale, Jenas, Palacios, Modric, Kranjcar, Crouch, Defoe

HAKEM: Howard WEBB

Hiç yorum yok: