13 Ocak 2010 Çarşamba

LEICESTER CITY 1-5 LIVERPOOL (FA YOUTH CUP)

















Geçen yıl finalde Arsenal’e kaybettiğimiz kupada, 4. Turu geçtik kıymetli Liverpoolseverler, dün oynanan maçtan önce Butchmann kupayı kazanmak istediklerinden bahsetmiş ve Arsenal’in de hala güçlü olduğunu eklemiş..

Uzun süredir sakat olan oyuncumuz Dalla Valle bu maçla tekrar sahalara dönmekle kalmayıp3 gol atarakta, Leicester’ı parçalamış..

Bu sezonun başında oynanan maçta (kupa maçı değil) elemanlar bizi 3-0 yenmiş ama kupa maçı olunca Liverpool şaha kalkmış. Söylenene göre rakibi sahadan silmişiz. Diğer gollerimizi Ince(hani ünlü Ince’in oğlu) ve yeni Crouch Ngoo atmış.

Bu arada oynanan maçlarda Ngoo’nun boş geçmemesi dikkatimden kaçmıyor, bunda fizikesl avantajının da rolü vardır kuşkusuz ama iyi bir futbolcu geliyor kıymetli Liverpoolseverler.

Son olarak 3 gol atan Dalla Valle’yi Barça ve Inter kandırma derdindeydi ..


Leicester City Youth: Ambrusics, Moore (Terrot 89), Taft (Knight 72), Milne, Bolger, Parkes, John, Hicks, Chamberlain, Yussuf, Hobin (Norburn 46)..


Liverpool Youth: Chamberlain, Flanagan, Robinson (Ellison 62), Wisdom, McGiveron (Sama 73), Coady, Buchtmann, Roberts, Ngoo, Ince, Dalla Valle (Adorjan 78)..

2 yorum:

Genç Arsenal dedi ki...

Bu sene tartışmasız en iyi takım Aston Villa U18'de. Lig ve kupada benim favorim onlar. Özellikle geçen seneki Arsenal U18'nin en önemli 3-4 oyuncusu yaşını doldurduğu için artık rezerv oynuyorlar. İddiamız düşük bu yüzden.

Shareef dedi ki...

Blogunuzda takip ediyorum bu konuyla ilgilisiniz ben sadece bizimkileri biliyorum ve onlardan biri hala bir çoğuna göre arsenal favorilerden diyo.. Bu arada bizim takımda fena değil dimi :D birçok oyuncumuz bu yıl 2. senesinde belki final yaparız yeniden