14 Aralık 2009 Pazartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-39















Wenger, İlk yarıda Liverpool’un oynadığı futbol hızı bizim üzerimizdeydi, ama ilk yarıyı sadece 1-0 geride kapattık ve bu bizim için çok iyiydi. 2. yarı şans bizim yanımızdaydı ve bir hatadan golü bulduk, ondan sonrada oyunu kontrol edip 2. golü attık demiş ve eklemiş Liverpool kendine güvendiğinde EPL’de her takımı yenebilir. Wenger düzeliceğimizi de bekliyormuş.


Liverpool’un finansal zenginliğini gözler önüne seren bir haber, Stoke City’li Beattie’nin fiyatını sormuşuz.. fiyatının 500 000 Pound civarında olması bekleniyormuş. İyi güzelde biz bu adamdan ne beklicez acaba ?

Carra Liverpool düzelsin diye Allah’a dua ediyorum demiş


Al bir darbe daha The people gazetesinin haberine göre, Prens Faysal Liverpool’u alma girişimlerinden tamamen vazgeçmiş. Amerikalılar şimdi biraz daha satmaya razıymış ama.. İş işten geçmiş.

4 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-en mantıklısını carra yapıyor.
-Beattie nin adı cisse ve baros un sakat oldugu dönemde de transfer lsitesine geçmişti ama morientes gelmişti.bu transfere ihtimal vermiyorum
-

Shareef dedi ki...

O zaman yeni parlayan bir golcüydü, onmilyonlu poundlar isteniyordu. Şimdi Pullis'le kavga etmiş bir adam olarak yarım milyona.. :D

Man Of The Match dedi ki...

senden bi ricam var şerif :) çarşamba spormax maçı dönüşümlü vericek(4 maç) türk tv tarihinin rekoru olucak sanırım :) ben sopcast ten izlicem bir gün öncce bana linklerini verirsin dimi ingilizce olursa sevinirim.

Shareef dedi ki...

tabi ki elimden geleni yaparım :) ne demek