4 Aralık 2009 Cuma

LIVERPOOL'DAN HABERLER-34














  • Glen Johnson 2 maçta gol yememelerini işaret ederek yavaş yavaş defans oturuyor demiş. Sakatlıkların iyileşmesinin önemli olduğunu eklemiş sözlerine..
  • Blackburn kalecisi Robinson Liverpool maçını bekliyormuş. Chelsea’ye karşı iyi oyun ortaya koymuşlarda, Liverpool maçı zor olmasına rağmen iyi sonuç alacaklarmış.
  • Torres’in Blackburn maçında oynama ihtimali arttıkça Liverpool’lular çoşuyor kıymetli Liverpoolseverler, resmi site boy boy Torres fotosu yayınlıyor antrenmanda çekilmiş. Rafa iyi hissediyor şu an son bi bakarız diyor. (İnşallah oynar da gözümüzün pası silinir J ) Son Dakika, Torres Kesin olarak oynamayacakmış bu hafta sonu Rafa açıklama yapmış.
  • Arjantin’in Katalunya ile oynayacağı maça Liverpool Masch’ı göndermiyormuş Portsmouth maçını gerekçe göstererek.
  • Rafa Gerard’ın 500. Liverpool maçına çıkması ile Shankly’nin takımın başına geçişinin 50. yılının denk gelmesi için, bu fantastik bir olay bizim ve Liverpool taraftarları için demiş. Ve şunu eklemiş, Liverpool gibi üst düzey bir takımda 500 maç oynamak inanılmaz bir şey.
  • Aurelio hedefimiz ilk 4 demiş, hayırlısı olsun inşallah onların içinden 1. si olur diyoruz bizde J
  • Rafa herkesin Torres’i konuştuğu ortamda, takımın ikinci santrofor’u olmak çok zordur demiş. Ngog bir genç oyuncuya göre bu dönem harika iş çıkardı, çok çalışıyor, iyi bir tekniğe sahip ve goller atıyor. Bu kadar genç bir oyuncudan daha fazla bir şey beklenmez demiş. Biz onu transfer ederken senede 10 maksimum 15 maç oynarsın demiştik ama şimdiden ne kadar çok oynadı Ngog diyerek memnuniyetini dile getirmiş.

2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

bu kadar güzel haberden sonra ne denir ki..bayram edicez inşallah :)

Shareef dedi ki...

İnşallah ama yazdığım gibi Torres yok, kazanırız yinede inşallah