1 Aralık 2009 Salı

LIVERPOOL’DAN HABERLER-31















İş yoğunluğu sebebiyle haberleri veremedik sabahtan bu saate kaldı, Kıymetli Liverpoolseverlerden özür dileriz ve ara ara böyle olabileceğini bildirmek isteriz.

  • Reina’nın Everton maçında yaptığı kurtarışlar arkadaşları ve Rafa’dan övgü almış. Hepsi de o dünyanın en iyi kalecilerinden diye görüş belirtmişler.
  • Everton’lu Lucas Neill 5 dakika oynamama rağmen derbi mücadelesi bana büyük zevk verdi demiş ve Anfield’ta oynanacak maçı beklediğini belirtmiş.
  • Masch önümüzde ki yaz takımdan ayrılmakta kararlıymış. O zamana kadar takımda dursun da bakarsın devran değişir. Barça almak istemez J
  • Lucas ilk dört içinde yer alacağımıza inancım tam ama söz veremem demiş ve eklemiş ama bunun için çok sıkı çalışıyoruz. Bence de o kadar zor değil bu iş ManU ile 8 puan 3. Spurs ile puan farkı 3 ve bir maçı eksik Arsenal ile 2 yani yine de potadayız.
  • Nemeth geleceğim AEK’da olabilir demiş. Sezon sonu belki de kalıcı sözleşme imzalarım da demiş. Yolu açık olsun takıma girmesi bence sürpriz olur.
  • Rafa, Torres umarım bu hafta oynayabilir demiş. Ama testlerde sorun çıkarsa oynatmayacakmış
  • Carra kazanmak önemliydi ama kabul edelim iyi bir maç olmadı demiş. Tipik bir derbiydi, uzun toplar çok oldu, çok mücadele oldu ama kalite yoktu diye devam etmiş.
  • ManU kaptanı Neville, Yarışta Liverpool’u da saymak zorundayız, henüz kasım ayındayız ve transfer ayı yaklaşıyor, büyük takımlar uzun süreler yenilmeden gidebiliyorlar ve bu gibi sebeplerden Liverpool hala yarışın içindedir demiş.
  • FA Cup’ta rakibimiz Reading, hayırlısı olsun.

4 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Masch giderse de rossi gelsin hep diyroum ama aqu ile mükemmel ikili olurlar hem defansif(de rossi) hemde hücum(aqu) güçleri çok yüksek iyi oyuncu birbirlerini tamamlıyorlar.
-Nemeth mükemmel bir yetenek inşalalh kalır.

Shareef dedi ki...

Roma bu iki oyuncu ile Seri A da başarılı olamadı EPL de olur mu ?

Nemeth iyi ama forma bulamaz sanıyorum.. Kendi açıklaması AEK ile olan açıklama

flyingdupe dedi ki...

Nemeth fena bir adam değil, ama kalırsa Babel le aynı kaderi paylaşacak, klübede çürüyecek belliki.
üstteki postta Pavluchenko ihtimalinden bahsetmişsinizde, Pool un yapısı belli , Crouch oynayamadığı için takımdan ayrılmışken, oynayamadığı için klübünden ayrılmak isteyen bir adamın ilk tercihinin Pool olacağını sanmıyorum ben. arkada Crouch örneği var ve Pavlu kafası az biraz çalışan bir adamsa eğer, direk ilk 11 oynamayacağını görebilecektir.
De Rossi nin gelmesini bende isterim ama, şöyle bir sorun var ki, Gerrard bu takım için ne ise, De Rossi de Roma için o. Totti den sonra o takımın direği/bayrak adamı olacak De Rossi, bu yüzden değil Pool a gelmesi, Roma dan herhangi bir takım için ayrılma ihtimali bile %1 bana kalırsa. Ha gelirse ne olur, bu takım hırsı,azmi ve doğal yetenekleriyle ikinci bir Gerrard kazanır bu takım, DeRossi Pool a iki gömlek kazandırır orası kesin. ama dediğim gibi %1 bile ihtimal vermiyorum ben.

Shareef dedi ki...

De Rossi'ye daha önce (Capello zamanında) Capello'nun Totti'yi değil emerson'u örnek al demişliği var. dediğin gibi bayrak adam olmak amacında.. Torres varken ve 4-2-3-1 oynayacakken takım bana manasız geliyor iyi bir forvet almak..Ngog gibi yada Nemeth gibi bir adam daha bulsak Torres'e yedeklik edecek daha iyi olur.. Asıl problem kanatlarda bence Rafa kanatlara ve ortasahaya mutlaka takviye yapacaktır ama Forvet'e çok sanmıyorum. (Kaldı ki en çok gol atan takımlardanız EPL'de)