10 Aralık 2009 Perşembe

LIVERPOOL’DA TRANSFER - 8













Bir süre transfer haberleri yazamadık ama birkaç yeni haber çıkınca bir bakalım dedik tekrar..

ManU’dan çarptığımız J İzlandalı oyuncu Emilsson’un transferi resmi siteden duyuruldu. Bu oyuncuyu aldığımız kulüp olan FH 2 gün önce sitesinde duyurmuştu ama bugüne kadar açıklanmasını bekledik biz. Bu oyuncu 16 yaşında ve FH kulübüyle bu sezon 3 maça çıkmış. Bazı sitelere göre defans bazı sitelere göre ortasaha oyuncusu. Büyük yetenek deniyor onun için ama bakmak lazım. ManU ile daha önce antrenmanlara çıkmıştı ve geçen ay tekrar antrenmanlara çağrıldı İngiliz gazeteler bu sefer antlaşma yapacak diye yazarken, Rafa araya girip transferi gerçekleştirmiş, oyuncuya Rangers’ta bir teklif yapmış. Oyuncumuz yaptığı açıklama da Liverpool’u tuttuğum için diğer teklifleri reddettim demiş.

Liverpool Babel ve Pavlyuchenko takası yapmak için bir teklif hazırlıyormuş, Spurs biraz para isteyebilirmiş ama Babel’in 22 yaşında olması tekrar satılabilmesi gibi nedenlerle üste para vermek istemiyormuşuz.

Masch Rafa ile konuşmasından sonra sorulan soruya, 2 yıl daha kontratım var ve Liverpool oyuncusuyum, bununla ilgili başka bir şey söylemek istemiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edicem demiş. Kim ne derse desin bu yeni bir transfer gibi bizim için J 2 yıl kalırsa bizde belki bir 3 yıl daha kalır ondan sonra J

Young Boys’un genç oyuncusu Seydou Doumbia’nın tercihinin Drogba sebebiyle Chelsea olacağını söylemiş oyuncunun menejeri, Oyuncuyla bizle birlikte Spurs ilgileniyormuş.

Kjaer için teklifte bulunacak takımlar kervanına West Ham’da katılmış, Upson’u Liverpool yada Arsenal’e vererek gelen parayı Kjaer için kullanacaklarmış.

Kelly Sheffield United yada Bristol City’ye kiraya gidebilirmiş.

Son birkaç haftadır van Nistelrooy için Liverpool’un teklif yapacağı söyleniyor bakalım ne olacak.

Birkaç yer de Barça’nın Benfica’da kiralık oynayan (oynayamayan daha doğru) futbolcusu Keirrison’u geri çağırıp Liverpool’a kiraya vereceğini yazıyor ama umarım doğru değildir. Pacheco ondan iyi bana kalırsa..

Not: Resim Emilsson’un ancak bunu bulabildim.

1 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

pavlucenko gelicekse babel kalsın daha iyi.
upson ın gelmesine gerek yokki
keirrison un bana ngogdan + kaç tane yönünü sayabilirsiniz??

bize çok yönlü frlc(cm oynayanlar bilir) oyuncu lazım(lavezzi,suazo vb. ilk aklıma gelenler)