29 Aralık 2009 Salı

LIVERPOOL’DA TRANSFER – 13















Artık satılacak oyunculardan bahsetmicem yeni bir oyuncu söylentisi çıkmadıkça, gidecekler Babel (Stoke para+Beattie demiş, biz canlıyı görmek istemişiz), Dossena (Zenit ve Roma’dan teklif bekleniyormuş), Degen, Voronin durumunda İngiltere’de her gazete bu oyuncuları yazıyor. Bu arada El Zhar içinbir site 1,5M’a gidecek takımdan demiş J tabi takım ismi yazılmamış, dünya yüzünde bir takım bu adama 1,5M verir mi? Eğer verirse bu Liverpool’un ticari başarısını belgeler J

İngiltere’de her gazetenin bahsettiği bir ismi tanıyacaktır Liverpoolseverler, Arda Rafa’nın istediği kanat adamıymış, GS’nin onun için 9 M isteyeceği varsayılıyor. Benim bildiğim Türk yönetici tipi şunu yapar, Arda gidecekse bizden büyük takıma gitsin J, O bu fiyatın 5 katı eder, ucuza elden çıkarmayız, Arda bizim çocuğumuz.. Ve ocak ayı sonunda bakmışız Arda GS’da top oynuyor J. Liverpool’a gelirse Arda futbolunu çok geliştireceği kanısındayım ben, bakalım bekleyip görelim ne olacak.

Rafa, Pandev için yıllık 3-5M vermeyi düşünüyormuş. Yeter ki bizim takıma gelsinmiş.

Huseklepp’in menajeri eğer Liverpool oyuncumuzla ilgileniyorsa bu harika bir şey demiş. EPL’de birkaç takımın Huseklepp ile ilgilendiğinide ayrıca belirtmiş.

Son bir haberde Akademimizden, Genç yeteneklerden Adam Pepper’ın aklını Moyes çalmaya çalışıyormuş, Liverpool gibi bir takımda yer bulman çok zor gel seni bizim takımda futbolcu yapayım diyormuş. Bildiğiniz üzere bu çocuk Liverpool doğumlu..

1 yorum:

winston barian dedi ki...

arda için aceto zaten güzelce özetlemişti. daha 5 milyonluk adam pazarlayamayan bir lig arda'ya hangi cesaretle 10-20 milyon paha biçer. tıpkı mehmet topal'ı harcadıkları gibi ( ki ben everton olmasına rağmen çok sevinmiştim gelebilme ihtimaline; moyes'in elinde belki de 2 level atlayacaktı olmadı.. yine aynı "profesyonel" yöneticilerimizin "büyük" takım vizyonları sayesinde goodison park tribünlerinde taraftarlar takma burun değil bonus kafa peruk takıyorlar)
neticede arda da burada yaşlanacak. kendini gösterecek bir dünya kupası da olmayacak. hem zaten ne kadar kendini gösterirse basınımıza göre değeri o kadar katlanacak; yani gitme ihtimali daha da düşecek.