22 Aralık 2009 Salı

LIVERPOOL’DA TRANSFER-10




















Bugün o kadar az Liverpool haberi gördüm ki ( bugünlerde azaldı gerçi) Liverpooldan haberler yerine transfer yazarsam haber olmuş olacaktır diye düşündüm J

The Sun, Guardian vb. hemen hemen bütün gazeteler, Rafa’nın 4 futbolcusu için Pazar aradığını yazmış. Bahsi geçen (tahmini zor ) futbolcular şunlar, Babel, Voronin, Dossena, Degen J

Luca Toni’yi bedava alma olasılığımızı yine birkaç gazete yazmış, Torres’in tekrar ameliyat olması gündeme gelince forvet almak kaçınılmaz oldu bana göre (Torres’in ameliyat haberini de vermiş oldum böylece J )

Liverpool efsanesi kendisi de bize Celtic’ten gelme olan Dalglish hafta sonu İskoçya’da Motherwell – Celtic maçında McGeady’yi izlemeye gitmiş. 2000 yılında Celtic’te futbol direktörü olduğundan beri (Geady 14 yaşındaymış o zaman) bu çocuğu izliyormuş.

Rafa Hughes’un kovulmasından dolayı kızgın ve kırgın oyuncularaın aklını çelmeye çalışıyormuş. Bu bağlamda Barry için para telaffuz edilmeye başlanmış 12 M a bu iş olabilirmiş . Ayrıca Santa Cruz hem yeterince oynayamamaktan hemde Hughes dolayısıyla ayrılabilirmiş, Rafa onunda peşinde ve hatta Bellamy bile olabilirmiş.

Rafa daha çok İngiliz oyuncular üzerinde duruyormuş.

Son olarak Dünyada Yılın 11’ine 2 futbolcu soktuk, Torres ve Gerrard yılın 11’inde…

6 yorum:

flyingdupe dedi ki...

G.Barry konusunda Mancininin tutumu belirliyici olacakta, Bellamy kesinlikle istenmeyen adam olacak City de bana kalırsa. Santa Cruz ise Hughes ın transferi idi ve muhtemelen kadroya giremeyecek ve sezon sonu yolcu edilecek, muhtemeldirki alınması daha kolay olacak.

Shareef dedi ki...

Zaten içlerinden bize en çok Barry lazım aslında o bölgede Mancini kimi ıskartaya çıkartacaksa o bile alınır :) De jong, Ireland, Kompany, Johnson hangisi olsa olur bana kalırsa.. Olurda eğrisi doğrusuna denk gelir Santa Cruz'u kaptıkmıydı al sana ŞAMPİYON :) (Liverpool'lu iyimserdir)

winston barian dedi ki...

degen'i 1M'e bile satabilirsek son on yılın en karlı transferini yapmış oluruz. bonservissiz al. iki senede 3 maç oynat. 1 milyona sat.kötü futbolcu olduğu için değil sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramadığı için. asıl demek istediğim, esas iyimser olmamız gereken nokta satacaklarımızdan gelecek parada olmalı. Sorunlu takımın sorunlu futbolcusu için alıcılar tok yaklaşacaktır. Dossena için sene başında napoliyle anlaşmıştık, futbolcu maaşı konusunda anlaşamadı. Voronin 6 ay yatıp piyasasını düşürdü. babel ise zaten gitmek istiyor.işimiz tahminden daha zor. Lucas'ı da luton town'a bedelsiz verelim.

Shareef dedi ki...

Degen'e 2 M diyolar ama :) ben almanya'dan yada wigan, hull gibi takımlardan teklif gelebilir diyorum.. ssatacaklarımızdan 10-15 i bulduramazsak yandık demek, sadece Barry'yi alacak paraya ihtiyacımız var bana göre.. Dossena için Roma ve hatta Juventus söylentileri çıkmıştı.. İnşallah olur, Napoli'yede gider artık, eşek değil ya (Portsmouth maçında ki adam eşek mi yoksa :) ) Voronin için Hamburg alır inşallah diyoruz. Ve Babel onu 7 M dan aşağıya verirsek transferde yapamayız :). Patronlar 10 M çalışır diyodu ama belli olmaz.. Belki de kazancımız bunlar satılınca, Darby, Kelly, Ayala ve Pacheco olacak. ya bu oyuncular kadroyu derinleştirecek yada Liverpool erimeye devam edecek.. Lucas iile ilgili bazı yerlerde 1 ay önce sanıyorum satılabilir diyorlardı, italyan pasaportu var ya bunun İtalya'ya gider deniyordu ama Rafa ocak ayında vermez onu, sene sonu dediğin gibi Luton'a :D

Man Of The Match dedi ki...

-bellamy gelmez.
-ireland,barry gelsin coşarız.onlar gelirse aqua yine oynayamaz yine dert yanarsınız :)

Shareef dedi ki...

sadece biri yeter :D