25 Aralık 2009 Cuma

LIVERPOOL – WOLVES MAÇ ÖNCESİ (EPL)












İngilizlerin Boxing Day dedikleri, ecnebi tatili maçlarına geldi sıra.. Cumartesi ve Salı günü maçlarımızı oynayacağız. Şu zor şu kolay maç demeye gerek yok, Pompey’e yenilmiş bir takımız, her zamanki gibi bir aksilik olmazsa maçları izleyip, Liverpool’u desteklicez.. Yenilir mi yenilmez mi orası artık bizim gibi Liverpool taraftarları için en azından bu sene gündem dışında…

Maçla ilgili bence yegane önemli istatistik Torres’in 1 gol atmasıyla Liverpool tarihinde en çabuk 50 gole ulaşan oyuncu olacak olması.. Torres 70. maça çıkacak rekor 80 maçta 50 gol. Adamımızın nasıl bir acar golcü olduğunu anlatmaya yeter sanıyorum.

Wolves bize en azından 1 gol atmış son 6 maçın beşinde, yani gol yeriz J Torres atmazsa da yeniliriz.

YER: Anfield Road

LIVERPOOL: Sakatlar ve cezalılar var, Sakatlar Riera, el Zhar J Kelly.. Masch hem sakat hem cezalı sakatlığı 15 gün ve cezası daha 3 maç sürecek. Aqua hafif sakat ama sanıyorum o oynayacak, Rafa’da öyle diyor. Aqua için bir şansmış Masch’ın yokluğu.. Biz kazanamıyoruz ama Allah’tan kimse de kazanamıyor doğru dürüst.

Muhtemel 11 : Reina; Johnson, Agger, Carragher, Insua; Lucas, Benayoun; Kuyt, Gerrard, Aurelio; Torres

WOLVES: Kightly, Murray, Edwards, Keogh sakat oyuncuları, cezalı oyuncuları yok, TD leri McCarthy hiçbir zaman Liverpool’a sempatim olmadı diyordu hafta arasında, bizde kendisine çok meraklıyız (onun sempatisi ManU’ya J )

Muhtemel 11: Hahnemann; Stearman, Craddock, Berra, Ward; Edwards, Henry, Milijas, Jarvis; Doyle, Ebanks-Blake.

HAKEM: Andre Marriner

MAÇ TAHMİNİM : Denk güçlerin mücadelesi olacak J 1984’den beri bizi Anfield’da yenemeyen rakibimizin bu maçta da bizi yenememesi halinde bu seri 50 yıla çıkar J. Yani bu sene yenebilirler J

1 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

maçı alırız hatta bol gollü