12 Aralık 2009 Cumartesi

LIVERPOOL – ARSENAL MAÇ ÖNCESİ (EPL)















Geçen yılki maçları hatırlayanlar bilir, bu iki takımın maçları zevkli olur. Arsenal ve Wenger’in pasa olan tutkusu belli ve bizim de Ligin en çok pas yapan takımı olduğumuz düşünülürse yine bol (hemde çok bolJ) paslı ve gollü geçebilecek bir maç olabileceği söylenebilir. Arsenal’li arkadaşların bloglarına baktığımda çok önemli bilgiler edinemedim ama J ben birkaç şey vereyim buradan.

Arsenal Anfield’ta bizi 2003’ten beri yenemiyor. Anfield’ta Arsenal 37 maçta sadece 1 kere bizi yenebilmiş. Arsenal 1998 den beri gol yemeden bir maçı tamamlayamamış Anfield’ta. Geçen yılki maç 4-4 bitmişti hatırlarsanız Arshavin’i tutabilsek güzel bir maç olacaktı bizim için.

Takımlara geçersek,

STAD: Anfield Road


LIVERPOOL: Cezalı oyuncumuz yok, Babel, Kelly, El Zhar, Riera sakat oynamayacaklar. Ngog üşütmüş biraz ama yedekelr arasında olacaktır. Bunun dışında Torres ilk 11 de başlayacaktır. Aqua ilk 11 de Lucas’ın yerine başlayabilir deniyor ama ben tahmin etmiyorum.

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Agger, Carragher, Insua, Kuyt, Lucas, Mascherano, Aurelio (Benayoun), Gerrard, Torres.


ARSENAL: Çok sakatları var, Kieron Gibbs, Robin van Persie Gael Clichy, Nicklas Bendtner, Johan Djourou ve Rosicky sakat. İzleyebildiğim maçlarda ileri üçlü aksıyor gibi geldi bana özellikle Chelsea maçında defans ezdi Eduardo’yu. Önemli maçları genellikle de kazanamıyorlar sanki.

Muhtemel 11: Almunia; Sagna, Gallas, Vermaelen, Traore; Fabregas, Song, Denilson; Nasri, Eduardo, Arshavin.


HAKEM: Howard Webb


Tahminim; İnşallah yeneceğiz Torres atar 1 yada 2 tane J

3 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

masch ve lucas ın vermaalen e çok dikkat etmesi gerekicek uzaktan çok iyi şutları var aynı şekilde agger için önlem almaları gerekicek arsenal in 2-0 yeneriz diyorum(27 kuyt 81 benayoun) subtitition(areulio(benayoun) 67 :D şakaydı :D

Shareef dedi ki...

O değişiklik muhtemel ama, hangisi oynarsa diğeri girecektir oyuna onun yerine :D

Man Of The Match dedi ki...

umarım vororninde oynar