17 Aralık 2009 Perşembe

LIVERPOOL 2-1 WIGAN ATH. MAÇ SONU (EPL)













Kazandık, Rafa neden yapmıyor dediğimizi yaptı bence rahat bir maç seyrettirdi bize. Arsenal maçında görüldü ki Aqua Rafa’nın dediği gibi aslında hala yavaş EPL için, Lucas’ı basın karşısında ne kadar pohpohlasa da yetersiz olduğunu biliyor. Bugün göbekte Gerrard ve Masch’ı oynattı ve bize eski günlerden bir kuple sundu rotasyon yaparak J .

Torres Arsenal maçında güçsüz gözükmüştü onu da aldı yanına N’gog bir gol attı işini yaptı bu çocuk napıp yapıp güçlenmeli, ayağını eli gibi kullanıyor zaman zaman ve hızlı, bu seneyi bilmem ama seneye yedek futbolcu gerekmez bize forvette. Kuyt’ı asıl işini yaparken görmek güzel, sağdan bol bol forvete koştu. Benayoun’da gezerek oynadı ve işini yaptı bence.

Yalnız Darby oynasa şu sağ kanatta, hafta içi Rafa maçı tekrar izledim ve analizini yaptım Darby Fiorentina maçında başarılıydı yalnız bir hata yaptı ve bu genç oyuncuların başına gelir diyordu. E o zaman ver formayı bu çocuğa kazan, Rafa bunu yapabilir aslında ama baskı altında hissediyor garantiye kaçıyor.

Bu sene Arsenal maçı dahil 2 maç daha kazanmış olsaydık, şampiyonluğa hala oynuyo olacaktı çok yazık. Bugün M.City puan kaybetti, Arsenal kaybetti Porstmouth’u Chelsea zor yendi.. Yani olacaktı belki bu sene..

Birde o gol yenir mi adam herkesi geçti nerdeyse !

Son olarak Torres Anfield’ta 37. maçında 35. golünü atmış J deli performans..


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Daniel Agger, Fabio Aurelio (Lucas Leiva, 60), Emiliano Insua, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Steven Gerrard, Yossi Benayoun (Alberto Aquilani, 81), Javier Mascherano, Dirk Kuyt, David N'Gog (Fernando Torres, 64)

Goller: N’gog 9, Torres 79



WIGAN ATH: Chris Kirkland, Paul Scharner, Emmerson Boyce, Titus Bramble, Mario Melchiot, Maynor Figueroa, Hendry Thomas, Charles N'Zogbia, Garcia Jordi Gomez (Jason Koumas, 82), Mohamed Diame (Jason Scotland, 58), Hugo Rodallega

Gol: N’Zogbia 90




3 yorum:

winston barian dedi ki...

mükemmel bir oyun, ortada gerrardı görünce ve her defasında onun önünde 2 kişşiyle karşılıklı yer değiştirmeleriyle hücumu zenginleştirdiklerini izleyince içimin yağları eridi.
*hücuma bu kadar önem verdiğimiz maçta sağ bek carrayla başlamak bence de hata, darby ya da deggen bile daha fazla iş yapardı.
*haftada 3 kez masch'ın barçaya gideceği yazılıyor. bu adam eğer giderse sanırım takımı da yanında götürecek. bir insan bu kadar takımına sahip çıkarak top oynar mı? kesinlikle yine sahanın yıldızıydı.
*değişikliklerle 60. dakikadan sonra takımın balansı bozuldu. bence bu akşam çok verimli olmayan bennayoun çıkartılıp torres forvete kuyt sağa çekilir böylelikle her geçen gün ilerleme kaydeden n'gog ödüllendirilirdi.rafa onun yerine sevgili lucas'ımızı bize reva gördük ve o girdikten sonra birebir hatası olmasa da kalemizde 2 mutlak gol pozisyonu ve bir de gol gördük.
*bugünün en büyük kazancı takımın bireysel olarak formsuzluğuna rağmen taktik disiplini sayesinde oyunu domine edebilmesiydi.
*cm oynamıyorum, her avrupa maçını da takip etmem ama agger kadar ayağına hakim ve soğukkanlı bir defans oyuncusunu popescu'dan beri izlemedim. maalesef skertel 1 seneyi geçmesine rağmen oyununu bir türlü ileri götürmüyor.masch'ın kendi kademesine girip sarı kart yediği pozisyonda rakibine yanlış ayakta basıp yere düştü!!

Shareef dedi ki...

Masch'ın ve Rafa'nın yaptığı açıklamalara göre kontrat bitimine kadar kalacak. Bu öenmli gerçekten bizim için. degen'dense bence Darby oynamalı degen dahil herkes biliyo ki bu takımda kalamayacak.

Lucas gerçekten çok fazla şey yapamıyor. pas atmaya yeni yeni başladı ama defansif görevlerini gerçekten yapamıyor o kadar ki bazen masch onun tarafında koşturuyor düşünün yani ..

Liverpool'un en büyük silahı zaten taktiksel disiplin bunun için yenilen gollerin bu kadar kolay olması üzüyor bizi. Skrtel denildiği gibi Mialn istiyorsa verilsin hemen, yerine Kjaer yada Shawcross alınabilecekse alınmalı yoksa genç Ayala ve Kelly burada bu sezon idare etmeli. Skrtel tam İtalyan tipi savunmacı gelene vur gidene vur.

Agger alınırken hafızam beni yanıltmıyorsa Wenger onu çok istemişti o yaşta bi oyuncuya (20 ydi galiba o zaman) 8-10 M vermiştik. Bence iyi oynarken Barça'lı Pique den çok daha meziyetli. Basıp adamları geçiyor dahası var mı :)

Man Of The Match dedi ki...

agger konusunda katılıyroum.
lpool bu kadar aciz mi takımmı sağ bekte oyuncusu yok glen sakatlanınca carra sağa geçiyo skrtel oynuyor.ben degen in o bölgede dün rahatça oynayabileceğini düşnüyüorum.kesinlikle iyi bir oyuncu ne yazıkki voronin e de verilen değer ortada.bir oyuncunuz ne kadar iyi olursa olsun takımdan ayrılması kesinse en azından gidene kadar faydalaırsınız rafa da bu mantık yok sildi mi siliyor