29 Aralık 2009 Salı

A.VILLA – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)













Geldik bu yılın son maçına kıymetli Liverpoolseverler, bu maçın önemi nedir bizim için diye sorulacak olursa cevap, Yılın son maçı olması dememiz gerekir J

Bizim için üstümüzde olan bu takımı yenmek demek 2010 yılı için umutlarımızı yeşertmemiz demek ilk 4 için. Herkesin puan kaybettiği bu senede bu çok zor olmayacak ama en azından 3 maçtan 2 sini kazanabilsek..

Maçla ilgili bilgilere geçersek; Liverpool Villa Park’ta 11 maçtır kaybetmiyor, son kaybettiği maç 1998 yılında, o tarihten bu yana 6 galibiyet 5 beraberlik almışız. A.Villa bizi iki EPL maçında yendiği tarik ise 1992-93 sezonu..

A.Villa Chelsea’nin ardından en az gol yiyen takım, bizim durum ise malum 19 maçta 25 gol J

Takımımız son 9 maçın 3’ünü kazanmış, 3’ünü berabere bitirmiş ve 3’ünü kaybetmiş, inşallah döngü galibiyetle başlıyordur da J

Torres ‘in en kısa sürede 50 gole ulaşan oyuncu olma durumu hala devam ediyor.

YER: Villa Park

A.VILLA: A.Young oynamayacak bu bizim için çok iyi bir haber sanıyorum, Arsenal maçında sarı kart görünce, cezalı duruma düştü. Bu kayıp inşallah onların oyun kurgusunu bozar J Heskey yerine Carew’in oynaması bekleniyormuş, Young’ın yerine de Downing oynayacaktır.

Muhtemel 11: Friedel; Luke Young, Dunne, Cuellar, Warnock; Milner, Petrov, Sidwell, Downing; Agbonlahor, Carew.

LIVERPOOL: Masch yok ve 2 hafta daha olmayacak, Rafa o bölgede alternatifimiz var belki yorulan Aqua’yı yedek bekletir ve Gerrard’ı o bölgede oynatabilirim demiş. Bence mücadelesi ile Kuyt kesin oynayacaktır. Rafa değişik bir kadro çıkartabilir bana kalırsa..

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Insua; Kuyt, Aqua (Dossena), Lucas, Benayoun, Gerrard; Torres (Ngog)

Hiç yorum yok: