4 Kasım 2009 Çarşamba

LYON – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ ( CL )














Yer: Stade Gerland

Dostlar bu akşam çok önemli bir maça çıkıyoruz Lyon ile Stade Gerland’da 3 maç sonunda 3 puanla 3. durumdayız. Bu maçta yenilmemiz demek, CL’ye veda etmek demek olabilir. Fiorentina’nın Debrecen önünde galip geleceğini varsayarsak. İşimiz çok zor, sakatlarımız var, takım düzeni bu yıl oturmadı bir türlü. Bakalım takımlarda neler var…

LYON: Defansın göbeğinde oynayan 3 adamı yok ve eksikleri sadece bunlar. Cleber Anderson, Mathieu Bodmer ve Jean-Alain Boumsong.. Defansta bu onlar için sorun olabilir tabi ama uzun süredir oynamıyor bu oyuncular. Yine defansta Toulalan oynayacaktır Cris’in yanında. Bunun dışında Michel Bastos ve Cesar Delgado birkaç antrenman kaçırmış durumda ama kadroda olacaklar.

Muhtemel 11: Lloris; Cissokho, Cris, Toulalan, Reveillere; Kallstrom, Makoun, Pjanic; Lisandro, Ederson, Govou


LIVERPOOL: Kötü gidişimiz sürüyor ve bir sürü sakatımız var Lyon’a 19 futbolcu ile gittik. Sakatlarımızdan Gerard, Skrtel, Johnson, Aurelio ve Kelly İngiltere’de kaldı bunun yanında Degen CL listesinde olmadığı için oynamayacak. Uzun süreli sakatlarımızdan Riera ve Dossena’da iyileşme yok . Diğer sakatlarımızdan Agger, Torres, N’gog ve Aquilani ise Fransa’ ya götürüldü fakat oynayıp oynamayacakları tam olarak belli değil. (Torres ilk11 çıkacak)

Muhtemel 11: Reina; Insua, Agger(Darby), Kyrgiakos, Carragher; Kuyt, Lucas, Mascherano, Benayoun; Voronin(Ngog), Torres


Hakem: B Kuipers (Hollanda)

Hiç yorum yok: