11 Kasım 2009 Çarşamba

LIVERPOOL’DAN HABERLER-17













  • NGOG ile başlayalım, Menajeri ısrar ediyormuş, Ngog kendini atmadı diye, sakatlanmaktan korkmuş o pozisyonda yoksa iyi eğitim almış, iyi bir insanmış ve kariyerinde böyle bir kandırmaca yokmuş J
  • Johnson Rafa’nın kulüpte kalacağından eminmiş. Harika bir TD imiş ve Dalglish gibi insanlarında Rafa’yı desteklemesi iyi bir şeymiş.
  • Napoli başkanı Dossena’yı öven bişeyler demiş. Hafiften ilgileniyoruza getirmiş durumu.İnşallah diyoruz
  • M.City’li oyuncular kazanacaklarına inanmışlar. Biz daha iyiyiz sadece 1 kere yenildik diyorlarmış. Bizde Kurt kocayınca… diyoruz.
  • M.City’li Zabeleta hem Insua hemde Masch ile konuşmuş. Masch’ın takıma inancı tammış.
  • Crouch Liverpool düzelecektir ama bu yıl ilk 4 e girip CL’de oynamak daha zor. Bizde bunun için hevesliyiz demiş.
  • Torres 3 hafta oynamayacakmış. Ama şükürler olsun ameliyata ihtiyaç yokmuş.
  • Sakatlığı yüzünden Johnson İngiliz milli takımından çıkarılmış.
  • 2005 efsanesinde rol alan oyuncularımızdan Smicer futbolu bırakmış ve aniden Çek milli takımının başına geçmiş. Başarılar diliyoruz..
  • MTK’dan kiraladığımız Poloskei tekrar sakatlanmış ve ameliyat olacakmış, geçen yılda yanlış hatırlamıyorsam uzun süreli bir sakatlığı olmuştu.
  • Reserve takım TD’i Mc Mahon Steve Irwin için, düzgün karakterli ve çok iyi çalışıyor üstelik birden fazla pozisyonda oynayabilen bir oyuncu demiş. Ortasaha için iyi bir alternatif olabilirmiş.(Bu çocuğun bir özelliği de Liverpool doğumlu olması J Kop sever böyle şeyleri yani )
  • Agger Danimarka milli takımından çıkarılmış, sebep ne olabilir, tabi ki sakatlık.
  • Reserve takımımız Hull City’nin reservelerini dağıtmış 4 golle, bir gol yemişiz tabi. Maçın yıldızı Liverpool Tv tarafından David Amoo seçilmiş ama, maçla ilgili şeyler bakınca hep Pacheco’nun adı geçiyor J

Liverpool: Martin Hansen, Emmanuel Gomis Mendy, Robbie Threlfall, Daniel Ayala, Stephen Darby, Steven Irwin, Nikola Saric (Victor Palsson 55), David Amoo, Nathan Eccleston, Daniel Pacheco, Alex Kacaniklic (Christopher Buchtmann79).

Goller: David Amoo, Nathan Eccleston, Nikola Saric

Hull City: Mark Oxley, John Leonard, Dean Deagle, Nicky Featherstone, Sonny Bradley, Danny Wilkinson, Yann Ekra, Tom Cairney, Mark Cullen (Danny Emerton 85), Ryan Kendall, Nathan Hanley.

Gol: Cairney

2 yorum:

winston barian dedi ki...

shareef nemeth neden bu sene de aek'ya kiralık gitti? çocuğun yaşı 21e geldi. olgunlaşacaksa bu yoklukta torresin yerinde de olgunlaşır. yoksa onun da leto gibi oturma sorunu mu çıktı.

Shareef dedi ki...

Geçen yıl forumlar da nasıl takıma girecek diye tartışılıyordu, nispeten başarılı da olmuştu reserve takımda blackpool'a kiralandı ve sakatlık geçirip döndü.. Sanıyorum Rafa onun ilk 11 de oynayabileceği, ve rekabet içinde olan bir takımda oynamasını istiyor.. AEK böyle bir takım, Yunanistan'da başaltına oynayan bir takımda 7 maçta 3 gol atmış durumda.. AEK'dan nasıl döneceği çok önemli bu formu devam ederse seneye yedek olarak başlar takımda yoksa işi zor. Ben Pacheco'yu bekliyorum ama, her reserve maçında, çeşitli yerlerde okurken sürekli şöyle dk. 15 pacheco harika pas verdi, dk 22 şutunu kaleci çıkardı. Hep maçın içinde eleman. Bir izlesek dünya gözüyle :D