7 Kasım 2009 Cumartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-14




















  • Chelsea’nin transfer yasağı geçici olarak askıya alındı. Bu bizim için kötü oldu çünkü söylenen Angel di Maria için onlarında girişimde bulunacağı. Ne güzel büyük alıcı bizdik, ocak ayında belki alabilirdik.
  • Torres’in Valencia’ya gittiğini söylemiştik Dr. Ramon Cugat’a görünen Torres için doktor 3 hafta dinlenmesini önermiş. Sonra ameliyat olup olmayacağına bakılacakmış. Ama haftasonu oynayabilirmişte..
  • Arsene Wenger, Rafa’nın 200 maçta galibiyet oranı benden ve Fergie’den daha iyi demiş. The Sun gazetesine..
  • Ancelotti, Şampiyonluk yarışında Liverpool yok artık demiş. Yarış sadece biz ve ManU arasında da değil, Arsenal’de iyi bir takım demiş.
  • Aurelio hazırım, oynayacak durumdayım demiş.
  • Rafa Lucas gelişmeye devam ediyor demiş. Ve eklemiş ManU maçından sonra bazıları gelip bana Lucas gerçekten çok iyi oynadı dedi, Onun bu performansına şaşıranlar beni şok etti, o hala genç bir futbolcu.
  • Efsanelerden John Aldridge, Liverpool’un Cl şansı kalmadı demesin kimse, şu halde bile, demiş.. Liverpool’a inanç ve sevgi böyle bişey heralde J
  • Hamann Rafa hala Liverpool için doğru adam demiş. Stan Collymore ise hemen kovulması gerektiğini söylüyordu. –Tanımayanlar için Liverpool tarihinin en fiyasko futbolcusu kendisi-

2 yorum:

flyingdupe dedi ki...

EPL nin son yıllardaki istatistikleri göz önünde bulundurulduğunda, Liverpool bu mağlubiyet sayısıyla biraz zor şampiyon olur. genelde lig sonunda şampiyon olan takımların sezon boyunca aldığı mağlubiyet sayısını daha ilk yarı bitmeden aldı Liverpool. işin kötü tarafı Liverpool bundan sonra bütün maçlarını kazansa bile önünde arsenal dahil 3 takım olacak kovalayacağı.. bu sene yapılamsı gereken Gerrard-Torres in bir an önce sağlam dönmesini sağlayıp Şampiyonlar Ligine odaklanmak olmalı gene bence. en azından var olan reputasyonu koruyup , Babel-Lucas gibi adamların 11 de yer edinmesini sağlamak olmalı.

Shareef dedi ki...

Geçen yıl biz ikinci olurken ManU dan daha az yenilmiştik. Bence olma ihtimali var ama yüzde ondur bu ihtima ancak.

Babel bildiğim kadarıyla satılacak, Rafa sabrının sonuna geldi, birini alabilecekse ocakta çıkarır hemen elinden.