12 Kasım 2009 Perşembe

LIVERPOOL’DA TRANSFER – 2


















Liverpool’un transfer haberleri sıklaşmaya ve oyuncular da çeşitlenmeye başladı kıymetli Liverpool dostları. Bunlardan bazılarını yine paylaşmak istedim sizinle,

İlk önce daha önce kulübümüzde oynayıp pek başarılı olamayan Cisse’den başlayalım Yunanistan’dan konuşup duruyor adam, forvette arıyoruz ya, bugün şöyle demiş Ben aslında Liverpool’dan hiç ayrılmak istemedim.Zaten taraftarla ilişkim fevkaladenin de fevkindeydi. Hergün bir demeci çıkıyor ada basınında, bazen Torres süper golcü diyor bazen Ngog Torres’in kanatlarının altında kral olur falan.

Şimdi gerçek transfer dedikodularına geçersek, Roman Pavyluchenko’yu kiralama girişimlerimiz olacak diye haber çıktı sabah ama futbolcu açıklama yaptı sonra sadece buradan Rusya’ya dönerim diye, Dünya kupası kadrosunda oynamak istiyormuş ve başka bir takıma gitmesi Rusya dışında zaman kaybıymış gibisinden konuşmuş zaten yaşı da geçiyormuş.

Benitez R.Madrid’i arayıp Van Der Vaart’ın durumunu sormuş, ocak ayında kesin olarak ayrılacağını öğrenince kiralamak için zemin yoklamaya başlamış ( Acayip klişe gidiyor) Sezon sonuna kadar kiralanacak ve daha sonra satın alma opsiyonu kullanılacakmış gerekirse..

Ayala 3 yıllık yeni kontrat imzalamış, oyuncumuz 18 yaşında ve bu sezon 3 kere A takımla maça çıktı.

2 yorum:

oğuzhan dedi ki...

vay be koskoca Liverpool real madrid'ten oyuncu kiralamaya çalışıyor ki onlar da en iyi oyuncularımızdan birini bastırıp parasını aldılar. ne diyelim düşmez kalkmaz bir Allah.

Shareef dedi ki...

durum kötü hakikaten, voronin, babel, dossena hangisi olursa olsun takas yapmaya çalışacaklar. Kına yaksın patronlar. Birde hala diyorlar ki stadı yapıcaz para buluyorruz falan . yazıklar olsun