28 Kasım 2009 Cumartesi

EVERTON – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)















İşte bir Merseyside derbisi daha geldi çattı kıymetli Liverpoolseverler.. Bizden 14 yıl önce kurulan (1878) rakibimiz, bizden seneler içerisinde başarı olarak en azından kurulduğu tarihten bugün kadar geri kalmış durumda J

İki takımında ligde durumu iç açıcı değil ( biz 7. onlar 14. durumda) yarın Babel’in de dediği gibi mavi giymek yasak Liverpoolseverler için..

Liverpool’da ve Everton’da oynamış olan Beardsley “ iki takımdan birini tutmak zor ama, biraz zorlarsam kendimi Liverpool’un kazanmasını istiyorum” gibisinden bişeyler söylemiş ve bizde bu ağabeyimize Allah gönlüne göre versin diyelim buradan..

Liverpool Goodison park’ta oynanan son 9 maçtan 7sini kazanmış,

Çok geyik yapmadan takımlar hakkında bilgilere geçecek olursak;

YER: Goodison park

EVERTON: Cezalı oyuncuları Fellaini ve Bilyaletdinov ‘un cezası bitti ve oynayabilecek durumdalar. Sakat oyuncuları ise James Vaughan, Victor Anichebe, Phil Neville, Phil Jagielka ve Mikel Arteta oynayamayacak.

Muhtemel 11: Howard, Neill, Yobo, Distin, Baines, Cahill, Rodwell, Pienaar, Bilyaletdinov, Fellaini, Saha.

LIVERPOOL: Degen’in cezası bitti oynayabilecek durumda ama Johnson tam olarak düzelmiş durumda yani degen yedek bankına, Babel ve Riera kesin yok, Aquilani yedek soyunacakmış yine.. Torres’in oynayıp oynamayacağı kontrollerinden sonra belli olacakmış. Yani Liverpoolseverler resmen tam kadro durumunun kenarında takımımız. J

Muhtemel 11: Reina, Carragher, Skrtel, Insua, Johnson, Lucas, Mascherano, Kuyt, Benayoun, Gerrard, Ngog

HAKEM: Alan Wiley


Not: Resim tıklanırsa büyüyüp güzel bir hal alıyor..

2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

NOT için ayrıca teşekkürler güzel bir resim :) everton da fellaini ve cahill ikilisine dikkat bu ikisinin ayağından çok rahat goller buluyor everton geçen yıl son dakikada yediğimiz ve 1-1 biten maçta olduğu gibi 194 boyuyla fellaini cahilli çok rahat saklıyor adeta aradan bir tavşan gibi öne zıplayan cahill de ksıa boyuna rağmen güzel kafa golleri atabiliyor.bu arada agger in yerine skrtel mi oynayacak? agger in sakatlıgı düzelmedi mi ?

Shareef dedi ki...

İkisi arasında seçim yapılacak diyor bence Agger oynar ama birçok yerde Skrtel yazıyor diye bende yazdım :D Cahill şu an onlar için hakikaten önemli çok sakatları var çünkü..