29 Ekim 2009 Perşembe

LIVERPOOL'UN GENÇ İSPANYOLLARI-5














Daniel PACHECO:

En iyisini sona sakladık kıymetli Liverpoolseverler, işte Barça altyapısından çaldığımız süper yetenek, karşınızda Daniel Pacheco..

2007 yılında, 15 yaşından beri barça’nın U18 takımında oynayan bu genci biz (16 yaşındayken) alıp takımımıza kazandırdık. Tabi bundan sonra çeşitli olaylar çıktı barça ile aramızda bu çocuk için bizden 6,000,000 Euro istediler ve olay mahkemeye gitti. Mahkeme kararıyla 200,000 Euro ödeyip çocuğu kaptık.

2007 yılında 16 yaşındayken Liverpool onu alınca, Barça U18 hocası Pimienta, Daniel için “çok büyük bir kayıp çok kaliteli bir forvet kaybettik, O bizim golcümüzdü” demişti. 15 yaşında U18 ile çıktığı maçlarda Barça için 30 gol atmıştı kıymetli dostlar, şu anda kendisi U17 takımı ile Dünya şampiyonasında ter döküyor.

Oyuncumuz 1991 Malaga doğumlu 1,67 boyunda boyunun kısalığı sebebiyle kendisine pek tabi yeni Messi’de dendi. Şu anda reserve takımla maçlara çıkıyor, forvetin yanı sıra söylenen hücuma dönük ortsaha ve kanatlarda da oynayabileceği yönünde.. Ayrıca önemli futbol yorumcuları da kendisinin bu sezon A takımda süreler alabileceğini öngörüyor.

Reserve takımla çıktığı ilk maçında gol atan oyuncumuz için bazı çevreler Rafa zamanında altyapıya alınan en harika futbolcu diyorlar. Saha görüşü üst düzey olan oyuncumuzun topla ilişkisi de süper, topla harika hareketler yapabiliyor, şutları için birçok yerde tatlı yorumu yapılmış J

Hiç yorum yok: