26 Ekim 2009 Pazartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-5














  • ManU maçından sonra Rafa konuşmuş kıymetli dostlar, kötü şansımızı kırmak için bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Ve fantastik bir zafer kazandık demiş.
  • Liverpool’un yönetiminden Christian Purslow ManU maçından saatler önce BBC’ye konuşmuş, Torres’in kontratında CL’ye kalamazsa serbest kalır maddesinin var olup olmadığı sorulduğunda, “Bu kesinlikle saçma sapan bir şey, O kontratını 5 yıl daha uzattı ve bizim takımımızda çok önemli bir lider, ayrıca Torres Liverpool’u, Liverpool’da Torres’i seviyor. Ben inanıyorum ki Torres kariyerinin sonuna kadar burada kalacak”. Sorulan bir başka soru üzerine ise “Torres’i asla satmayacaklarını” söylemiş. Gerard ile ilgili olarak da onu alabilecek para icat edilemedi gibisinden bişey demiş J (Anlamı bu kapıya çıkan bişey söylemiş tabi)
  • Christian Purslow Rafa hakkında da şunları söylemiş, “Rafa bir 5 yıl daha görevinin başında, uzun yıllar takımın başında aynı ismin olmasının getirdiği yararları rakiplerimize bakarak anlayabiliriz. Biz ilk olarak EPL’de daha sonrada Dünya’da başarılı olmak istiyoruz ve bunun için uzun vadeli planlar yaptık. Kısa vadede birkaç kötü sonuç sebebi ile bu planlarımızdan vazgeçecek değiliz. Rafa bu uzun vadeli planlarımızın tam ortasında yer alıyor.” Demiş ve konuyu şu cümlelerle bağlamış. “Geçen yıl 86 puan topladık ve 2. olduk birkaç harika takviye ile her sezon bu başarıyı gösterebilir ve hatta üzerine çıkabiliriz. Bu yıl şampiyon olmasak bile Rafa’nın görevinin başında olacağının garantisini size verebilirim”
  • 87. dk da Carra ile Owen’ın pozisyonunda Carra’ya sarı kart çıkmıştı ya değerli dostlar, Carra onun için “Owen beni yere indirdi” demiş.
  • Dünkü maçta harika bir gol atan Torres-imiz- şöyle açıklama yapmış; “Şampiyonluk yarışında kalabilmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Bizde güzel bir galibiyet aldık. Şunu gösterdik ki takım olarak oynarsak ve sıkı çalışırsak, herkesi yenebiliriz. Şunu unutmamamız gerekir takım olarak iyi çalışmalıyız”
  • Fergie yine ağlamış kıymetli dostlar, bir sürü hakemden bahsetmiş, Carra atılmalıymış ama Vidic atılmamalıymış. Hakem gerçekten çok hatalar yapmış falan. Bunlar hep yaptığı şeyler (M.City maçında uzatmalarında uzatmasında gol atınca takımı iyi hakem sadecebir hafta sonra gol yiyince bu hakemin dinlenmeye ihtiyacı var kötü yönetti J ) diyor ve geçiyoruz. Son olarak Liverpool hak etti demiş.
  • Sunday Times şöyle yazmış Patronların cimriliği ve … (boşluğu siz doldurun) sebebi ile Rafa Ocak ayında transfer yapabilmesi için oyuncu satmak zorunda..
  • Eski sol bekimiz Riise Aquilani hakkında konuşmuş.”Ona teklif geldiğinde, bu şansı yakaladın Liverpool’a gitmelisin dedim.Liverpool için O harika bir seçim Alonso’nun yerine. Çok akıllı, teknik, pasör, çok koşan ve gol atabilen bir futbolcu. İngiltere’ye alıştığında harika olacak” demiş.

Hiç yorum yok: