31 Ekim 2009 Cumartesi

FULHAM 3-1 LIVERPOOL Maç Sonu













Yenildik Dostlar, ikinci yarısını kısım kısım izleyebildiğim maçta, aman aman oynamadı hiç takımımız.. 2 oyuncumuz kırmızı kart gördü, Torres yine gol attı. Şu ana kadar üzüldüğüm bir şeyde o kadar muhteşem bir sezon geçirirken Torres isterdim ki şampiyon olsunlar ama giderek ümitsizliğe de kapılıyorum. Takımımızda –bazı sitelere göre 7 sakat- bir sürü sakat oyuncu var, Rafa bunları iyi çalıştıramadı desek, geçen yıl, ondan önceki yıl aynı staff’la çalıştılar hep.. Rafa geçenlerde hayatım da hiç bu kadar çok sakat oyuncum olmadı diyordu. Tabi bunu sadece ona da bağlamamak lazım, takımın toplam kalitesi kötü, transfer için daha şimdiden patronlar yok paramız, düşünülen transfer harcamalarını yapamayız diyerek ağlamaya başladı. Takımı satmaya da yanaşmıyor herifler. Ne olacak bilmiyorum bu şekilde..

FULHAM: Mark Schwarzer, Brede Hangeland, Paul Konchesky, John Paintsil, Aaron Hughes, Chris Baird, Jonathan Greening (Dickson Etuhu, 86), Damien Duff (Erik Nevland, 46), Clint Dempsey, Diomansy Kamara (Zoltan Gera, 46), Bobby Zamora

Goller : Zamora 24, Nevland 73, Dempsey 87

LIVERPOOL : Jose Manuel Reina, Sotirios Kyrgiakos, Emiliano Insua, Philipp Degen, Jamie Carragher, Lucas Leiva, Javier Mascherano, Yossi Benayoun (Nathan Eccleston, 78), Dirk Kuyt (Daniel Sanchez Ayala, 85), Fernando Torres (Ryan Babel, 63), Andriy Voronin

Gol: Torres 42

Kırmızı Kart: Degen 79, Carra 82

7 yorum:

winston barian dedi ki...

öncelikle tüm hafta maç programında bu maçı gösterip son anda çark eden spor max kanalımsısının a.q.
biz kötü ya da yetersiz oynadığımız maçlarda neden kornerden gol atamıyoruz? misal skertel kaç golü var? ya da carra? (benim hatırladığım geçen sezon başında boroya birine çarptırıp attığı golü var) fener bile bizim 6 mislimiz gol buluyor duran toplardan.
son 3 sezon clear sheat( böyle mi yazılıyor) şampiyonu defansımız neden leblebi gibi gol yiyor. carranın bu sezon kaçıncı ağır kalıp arkasına kaçırdığı adam pozisyonu.
görüyor musun shareef burada takımı ileri götürecek konulardan bahsedemiyoruz, 5 sezondur yapabildiğimiz yegane şeyi(takım savunması)yapamıyoruz. rafa daha geldiği ilk sene champs. league finaline yürürken herkesin bildiği gerçek bu takımdan gol yersen asla atamazsın. şu anda neredeyiz? futbolcuların performansından bahsetmek istemiyorum. esas sorun takım ruhu. nereye gidiyoruz?

Shareef dedi ki...

Çok haklısın yanlış bilmiyorsam geçtiğimiz 3 yılın kalecisi Reina, herşeyiyle harika bir takımdı o.. Noat samisa yazmıştı, takımın boyu kısaldı giderek ve kornerlerde alan savunmasını iyi kullanamıyor diye.. Sanıyorum bunun sebebi yine daha çok ortasahada ki 2li. Ayrıca Hyypia'nın defansı komuta etmesini de arıyoruz (bununla ilgili Hyypia'yada soruldu, dönermisin dendi).. En kötüsü şunu yaparız da kurtuluruz diyemeyecek durumdayız. Ben yinede sakatlıkların önemli olduğunu düşünüyorum, çok eksiğimiz var, çok azda kaliteli futbolcumuz.. Elimizdeki kadroya göre ideal 11'den en az 5 futbolcu yok takımda buda bir etken.

spormax için bende deli oldum ve söylediklerini paylaşıyorum. Birde mail attım bu heriflere..

theotheo dedi ki...

bence benitez basit stratejilerde bile yanlış kararlar veriyor.

lige havlu attığı belliyken, bence carlingte bizim karşımıza tam kadro çıkarak o kupayı kaldırma fırsatı yaratabilirdi kendine. kupa kupadır sonuçta.

Shareef dedi ki...

Bu maç çok moralimi bozdu ama şampiyonluktan tamamen koptuğumuza inanmıyorum ben maç fazlasıyla 5. durumdayız şu an. Bizden üstteki herkes Chelsea, ManU ve Arsenal 2.şer mağlubiyet aldı biz 4.. 11 haftada 2 mağlubiyet onlar içinde fazla dolayısıyla tekrar yenilebilirler ama biz bir an önce toparlanmalıyız.

winston barian dedi ki...

defansın her daim sağlam olması gerekir. geçen sezon beraberlik sayısından şikayetçiydik, bu sene "0" maşallah. takımın komple eksik olduğu bu maçlarda (sunderland ve fulham) sıkı defansla bir puan kurtarılsaydı moral olarak daha iyi durumda olurduk. bu sezon defansta sakat oyuncu yok. orta sahada kesik başlı tavuk gibi dolanan lucas yerine masch'la sağlam bir ikili kurulsaydı(bu kuyt olabilirdi,agger de olabilirdi)gol atamazdık belki ama elek gibi de olmazdık. ayrıca rakiplerin bizi algısı bile farklı olurdu. puan olarak çok kaybımız yok belki ama neticede fulham'dan bile 3 gol yemiş takımız. dışarıdan görünen bu.

theotheo dedi ki...

liverpool 5 mağlubiyet aldı 11 maçta. geçen gün skynın muhabiri ilk 8 maçta 3 mağlubiyet alan bir takımın bir kez 40 sne önce şampiyon olduğunu söylemişti.

11 maçta 5 mağlubiyet alıp şampiyon olacak bir takım olması böyle rakipler varken bulunamaz. burnleyin 11 maçta 15 puanı var, liverpoolun 18 bu gayet açık birşeyleri anlatmalı.

Shareef dedi ki...

Geçen yıl çok beraberlik belimizi bükmüştü hakikaten bu sene o yönden harika gidiyoruz :D Kuyt Arsenal maçında ortasahada Plessis'in kifayetsizliğini görünce zaman zaman ortasahanın ortasına gelmişti. Olabilir bu.. Lyon maçında da sanıyorum Agger oynadı ortasahada.. Ama son maç özelinde sakattı oda.. 11 maçta 5 mağlubiyet var ama diğerleride o kadar iyi değil inanın arkadaşlar. beraberlikleride var onların, bu böyle devam ederse biz bundan sonra geçen seneki değil ondan önceki liverpool gibi bile oynasak şampiyonluk iddiamız sürer. inşallah.